Lørdag 12.mai inviterer vi til både unghestkurs/miljøtreningskurs med Jack Andersen og Utstillingskurs med eksteriørdommer Live Enerhaugen.

Sted: Stall Lerskal – Antje Heinrich

Kursene er åpne for alle aldre og raser, men siden kursene tar bakgrunn i «Fokus unghest-moduler» vil unghester av de nasjonalerasene kunne bli prioritert.

Vi fyrer opp grillen, alle tar med mat selv. På Lerskall er det god oversikt over ridebanen der vi «lunsjer», så det er god skue for å få med seg mest mulig denne dagen.

Nærmere klokkeslett og nøyaktig program for dagen kommer etter påmeldingsfristen.

Leie av bane 100 kr, med mulighet for å sette hest i liten luftegård, kommer i tillegg til kursprisen. Ønsker du å leie boks koster dette 300 kr.

*********************************************************************

Info unghestkurs/miljøtreningskurs med Jack Andersen

Max 7 deltagere – Bindene påmelding til post@vestfoldfjordhestlag.no. Vi setter opp ventelister om nødvendig, «først til mølla» prinsippet. Siste frist for påmelding er 01.mai 2018.

Du kan velge mellom en økt på ca 45 minutter, eller to økter à 20 minutter – skriv hva du ønsker ved påmelding sammen med:

  • Ditt navn
  • Hestens navn
  • Mailadresse
  • Telefonnummer
  • Ønske å ha fokus på et spesielt problem/adferd, miljøtrening eller tommekjøring (kan være på bane eller på tur). Se modul Fokus unghest for info om Miljøtrening: https://unghest.no/unghestkurs/miljotrening
  • Ønsker boks eller paddock

Pris medlemmer: 250,-

Pris ikke medlemmer 350,-

*********************************************************************

Info om utstillingskurs med Live Enerhaugen

Vi tar for oss Modul B4 hos Fokus unghest, les mer her: https://unghest.no/index.php/unghestkurs/kurs-for-utstilling-og-sja

Påmelding til post@vestfoldfjordhestlag innen 01.mai. Vi vil gjerne ha med noen hester denne dagen, hester som skal stilles i år vil bli prioritert.

Mulig å delta med eller uten hest, skriv hva du ønsker ved påmelding.

  • Gratis for medlemmer
  • 150 kr for ikke medlemmer

*********************************************************************

Det er selvfølgelig mulig å få med seg begge kursene, da utstillingskurset vil gå litt på siden av kurset med Jack. Vi prøver å snekre dagen sammen så godt i kan 🙂

Link til arrangementet på Facebook.