Vestfold fjordhestlag inviterer til kurs lørdag 11.12. 21 kl 10 på Lerskall gård i Andebu.
Kurset er åpent for alle typer hester og hestemennesker. Det er tenkt å være et lavterskeltilbud for alle interessenter av kunnskap om hesten og vårt samspill med den.
Temaer vi ønsker å ta opp vil være hverdagslydighet, kunnskap om fòr og fòring av hesten fra fødsel og framover, hvordan lære føllet å bli hest, hvordan skal vi oppføre oss rundt hester i alle aldre. Lederskap og sikkerhet i stallen. Habitering og horsemanship. Hengerlessing kan øves om det er ønske. Hva sier regelverket om kjøring med henger?
Praktiske øvelser i både stall og på banen. Ta med det utstyret og den hesten du ønsker å trene på.
Det vil bli servert lapskaus til lunsj. Vi holder også drikke både kald og varm. Ønsker du annet må du ta med selv.
Det vil være mulig å leie noen bokser etter førstemann til mølla prinsippet. Utover det vil det være mulig å sette hest i luftegård.
Pris for medlemmer i Vestfold fjordhestlag kr 300.- med hest ikke medlem kr 500
Kun tilskuer kr 200.- for medlem og kr 400.- for ikke medlem
Leie av boks kr 300.- for medlem og kr 500 for ikke medlem
Alle hester må være vaksinerte og friske. Føll under 6 mnd i følge med mor trenger ikke å være vaksinerte.
Bindene påmelding innen 5.12.21 kun på sms med svar på om medbragt hest/boksleie til Antje Heinrich, 995 81 895
Avmelding 1 uke før må betale halve avgiften/ eller skaffe erstatter. Avmelding 48timer eller senere må betale full avgift
Litt om Antje og Lerskall:
Jeg er utdannet Agronom og har Økologisk husdyrlære fra Høyskolen i Hedemark. Hele mitt liv har jeg hatt ulike dyr og holdt på med hest. Min familie og jeg har drevet med småskala avl på Dansk Oldenburger, NWB og N/L hest siden 2005 og har gjennom det ervervet meg mange års erfaring med hest og unghest fra de er føll og fram til de er voksne. Gjennom det har jeg sett hva resultatet blir av fôring og hvilke resultat min oppdragelse, skolering og innkjøring av unghesten har ført til.
Vi har bred erfaring med hest i ulike aldre og til ulike formål. Idag driver vi Lerskall Stall og hestepensjonat og tar imot hester for kortere eller lengre opphold når folk ikke selv er i stand til å ha hesten sin feks om de er syke eller skal bare på en ferie.
Gleder meg til å kunne dele noen erfaringer og håper dere som deltar på kurset kommer med egne ønsker om hva dere ønsker å vite mere om.
Hjertelig velkommen skal dere være med og uten hest