Velkommen til medlemsmøte på Ulf Thoresen rommet, Jarlsberg travbane, tirsdag 24 april kl.19.00.

Denne kvelden skal vi høre Anne B. Kristiansen fra Felleskjøpet snakke om foring av hest. Anne vil ha fokus på grovfôrets betydning, hvor mye og hvilken type fôr til forskjellige typer hester, konsekvenser av feilforing og annet relevant stoff for heste eiere.

Ta med venner og kjente til en hyggelig og lærerik kveld. Det vil bli lett servering med kaffe og kaker. Møtet er gratis.

Del gjerne, eller inviter kjente!

Ønsker påmelding til post@vestfoldfjordhestlag.no eller på PM.

Link til Facebook arrangement

* Vi hadde medlemsmøte før jul, med foredragsholder Knut Hove fra PC Horse med fokus på hestens fordøyelse. Det var flere som ikke hadde mulighet til å komme pga været/føre, så vi ønsker å lage et oppfølgingsmøte med enda mer utvidet informasjon om fôring og fôringstyper. Håper vi ser deg 🙂