Fjordhesten Danmark er arrangør av Nordisk Mesterskap for Fjordhest 2013, og ønsker velkommen til et mesterskap i samarbeid mellom Rideklubben Birken, Midtjysk Køreselskab og lokalforeninger.

Nordisk Mesterskap er for fjordhester, og er en konkurranse mellom fjordhestekvipasjer fra Norge, Sverige, Finland og Danmark, og har som formål å fremme bruken av fjordhest i de nordiskelandene og skape kontakt og fellesskap landene imellom. Det konkurreres i «grenmesterskaper» i dressur, sprang og kjøring samt Fjordhestens egen «gren» – allround.

Silje Renate Ruud med Løkkas Brage og June Cecilie Horntvedt med Sølvbrand reiser fra Vestfold sammen med resten av de norske ekvipasjene.  Reisen starter 31.juli, og går via Superspeed ned til Skals i Midt-Jylland – stutteri Birken.

Norge har 2 lag i Nordisk, og tilsammen er det 11 norske ekvipasjer som starter i de ulike grenene. Silje er med på det ene laget og skal i tillegg starte grenmesterskap sprang, mens June skal starte grenmesterskap kjøring.597_m