Flott dag på Jarlsberg travbane med flinke folk både til å hjelpe til og kjøre hest. Sol og blå himmel, og det var utrolig mange flinke ekvipasjer som guidet hestene lett gjennom portene. Her er det mange fremtidige kusker som vi håper vil fortsette med kjøring.

20130421_102533

Ivrig gjeng som peker ut veier i maratonhinderet

Rekruttering til sporten

Alle som startet Miniklasse fikk mulighet til å kjøre to ganger uansett om de hadde kjørt Clear Round første runde eller ikke om ønsket dette.  I LC fikk også de ekvipasjene som ikke kjørte feilfritt mulighet til å få lov til å kjøre igjennom en gang til, men det var den første runden som var tellende. Vi håper dette kunne gjøre at fikk enda litt mer ut av stevnet, og at alle reiste hjem med en god opplevelse.

20130421_102538

Banebygger Geir Solberg og Antje Heinrich.

Vintercuppen over for denne sesongen

Erik Holmin med Makker vant Nedre Buskerud fjordhestlag’s Vintercup pokal i lett klasse og Nedre Buskerud fjordhestlag vant også sammenlagt for lag. Det var ikke nok deltagere som hadde startet 3 stevner i Vintercupen slik at det ble kåret noen vinnere for 2012/2013. Nye muligheter åpner seg for neste sesong – 2023/2014!

20130421_120308

Jarslerg travbane er oversiktlig og fin plass for publikum. Her skuer Jack Andersen og Øyvind Askim utover plassen.

 

20130421_115339

Kiosken er en god inntektskilde på stevner, her er det viktig å støtte oppunder ved å handle litt, slik at det kan arrangere flere kjørestevner 🙂 Takk til Lene Berven som var kioskdame for dagen.

Se bilder av alle ekvipasjene fra helgen!

Ekstra takk til Borgen Aktiemølle som sponset kjørestevnet med premier:

borgenaktie_logo